Image
Македонска радио станица
сабота, 19 август, 2017

Емисии

Новости

И официјално Хепи радио стартуваше со работа
11 месец ago

И официјално Хепи радио стартуваше со работа

На 21-ви септември (среда), во лаунџ-ресторанот на хотелот Елит Плаза, прес-конференција одржа Хепи радио, нова скопска радио-фреквенција.

Пред претставниците на седмата сила, менаџерскиот и водителскит тим на Хепи радио зборуваше …
Read More

Слушај во живо

© 2016 Македонска Радио Станица - Хепи Радио 107.4 MHz. Сите права задржани.

Top