Image
Македонска радио станица
вторник, 25 јули, 2017

Posts By superadmin

Latest Posts | By superadmin
И официјално Хепи радио стартуваше со работа
10 месеци ago

И официјално Хепи радио стартуваше со работа

На 21-ви септември (среда), во лаунџ-ресторанот на хотелот Елит Плаза, прес-конференција одржа Хепи радио, нова скопска радио-фреквенција.

Пред претставниците на седмата сила, менаџерскиот и водителскит тим на Хепи радио зборуваше …
Read More

Светски Топ 7
10 месеци ago

Светски Топ 7

Најдобрите и најактуелните светски хитови!

Најновата Светска топ листа изгледа вака: Read More

Балкан Топ 7
10 месеци ago

Балкан Топ 7

Балканските песни кои нашите слушатели најмногу ги сакаат

„На крајот од денот“ со Маја Ристовска
10 месеци ago

„На крајот од денот“ со Маја Ристовска

Сѐ е добро кога добро ќе заврши! Затоа, НА КРАЈОТ ОД ДЕНОТ Маја Ристовска е на Хепи радио да ве расположи, да ви овозможи пријатни моменти и да ви раскаже интересни …
Read More

Мак Топ 7
10 месеци ago

Мак Топ 7

Македонските песни кои нашите слушатели најмногу ги сакаат

„Од 2 до 5“ со Тина и Реџо
10 месеци ago

„Од 2 до 5“ со Тина и Реџо

Тина Фина е непоправлив оптимист и зависник од добра енергија исто како и Реџо. Во нивната емисија ќе можете да слушнете многу интересни информации, вести од културата и од социјалното живеење …
Read More

„МОДНО ДОСИЕ“ со Сани
10 месеци ago

„МОДНО ДОСИЕ“ со Сани

Модата има чудесна моќ да развеселува, таа се гледа но за неа и се говори.

Во „Модно досие” Сани регистрира се она што треба да се знае за модата и …
Read More

„Ден без мана“ со Ана
10 месеци ago

„Ден без мана“ со Ана

Многу се смееме и слушаме музика која Скопје најмногу ја сака, зашто смеењето е заразно, а детето во нас секогаш живее, Ви правиме друштво на работа, на пауза, во автомобил, …
Read More

© 2016 Македонска Радио Станица - Хепи Радио 107.4 MHz. Сите права задржани.

Top