Image
Македонска радио станица
недела, 24 септември, 2017

Новости

Хепи Радио директно од City Mall
3 дена ago

Хепи Радио директно од City Mall

Хепи Радио секој петок од 18 до 21 часот и секоја сабота од 12 до 15 часот зрачи директно од Skopje City Mall. Студиото е поставено на приземје помеѓу Рамстор и …
Read More

И официјално Хепи радио стартуваше со работа
12 месеци ago

И официјално Хепи радио стартуваше со работа

На 21-ви септември (среда), во лаунџ-ресторанот на хотелот Елит Плаза, прес-конференција одржа Хепи радио, нова скопска радио-фреквенција.

Пред претставниците на седмата сила, менаџерскиот и водителскит тим на Хепи радио зборуваше …
Read More

© 2016 Македонска Радио Станица - Хепи Радио 107.4 MHz. Сите права задржани.

Top