Image
Македонска радио станица
недела, 24 септември, 2017

Емисии

Музика Нон-стоп од 17 до 22 часот
3 дена ago

Музика Нон-стоп од 17 до 22 часот

Нон-стоп музика и 3 топ листи на најбарни песни

Светски топ 7, Балкан топ 7, Мак топ 7

,,Хепи колаж” со Тина и Глигор
3 дена ago

,,Хепи колаж” со Тина и Глигор

Пресек на денот, Хит на денот, Лик на неделата, Временска прогноза на Глигор од weather4all.com.mk ,Разговори, Прилози и препораки,

„Хепи Матине“  со Тина
1 година ago

„Хепи Матине“ со Тина

Оваа емисија ќе ве забавува додека сте во градскиот метеж, ќе ве опушти додека ги извршувате работните обврски и ќе ве подготви за ефектна завршница на работниот ден.

„Ден без мана“ со Ана
1 година ago

„Ден без мана“ со Ана

Многу се смееме и слушаме музика која Скопје најмногу ја сака, зашто смеењето е заразно, а детето во нас секогаш живее, Ви правиме друштво на работа, на пауза, во автомобил, …
Read More

„Кажи нешто, драга“ со Оливера и Марко
1 година ago

„Кажи нешто, драга“ со Оливера и Марко

Се вели „Среќните луѓе имаат навика да се опкружат себеси само со други среќни луѓе“. Апсолутно се согласуваме, затоа што ние сме во тимот на среќните луѓе. Имаме среќа да …
Read More

© 2016 Македонска Радио Станица - Хепи Радио 107.4 MHz. Сите права задржани.

Top