Многу се смееме и слушаме музика која Скопје најмногу ја сака, зашто смеењето е заразно, а детето во нас секогаш живее, Ви правиме друштво на работа, на пауза, во автомобил, по дома. Приказните од животот се медени, афоризмите и вицовите се добро скроени. Имаме и гости и интеракција со слушатели, сите сме среќни и весели. Денот со неа најубаво поминува, секој работен ден од 10 до 13 часот, таа е Ана Банана…

Имајте ден без мана со Ана Тодевска.