Се вели „Среќните луѓе имаат навика да се опкружат себеси само со други среќни луѓе“. Апсолутно се согласуваме, затоа што ние сме во тимот на среќните луѓе. Имаме среќа да сме дел од Утринската емисија на Хепи радио, и среќни го започнуваме утрото со сите наши слушатели.
Освен што зеваме и во 6 наутро сме меѓу првите учесници во сообраќајот, го гледаме изгрејсонцето, а, имаме можност да ги вкусиме и првите испечени ѓевречиња во Градот
Се смееме, радуваме, споделуваме, пееме, играме, се учиме, се советуваме, се докажуваме..Но секогаш сме среќни. Бидете и Вие дел од нашиот среќен тим

Со Оливера Петрушевска и Марко Новески среќни го дочекувате денот. Смејте се и бидете среќни затоа што„ За секоја минути во која сте лути, губите шеесет секунди да бидете среќни.